Over Dutch Energy Group

Dutch Energy Group

Dutch Energy Group richt zich op decentrale netwerken; local- for – local opwekken. Bedrijven, industrieterreinen, (buurt) verenigingen, dorpen of wijken helpen om efficiënt met hun energiehuishouding om te gaan. Dat doen we door energiestromen te managen. Neem als voorbeeld een koeling in een supermarkt. Schijnt de zon vanmiddag volop? Dan weet je met behulp van een zonne-energiesysteem hoeveel je gemiddeld gaat opwekken. De vriezer wordt dan wanneer het bewolkt is wat lager gezet en tijdens de zonnige middag een paar graden hoger zodat je door die extra koeling de nacht doorkomt.

Energie moet je niet heen en weer pompen, het streven is te zorgen voor balans in een wijk, stad, dorp, kring of bedrijventerrein. Zorgen dat mensen die in de buurt wonen lokaal opgewekte energie direct kunnen gebruiken.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dutch Energy Group BV is een sterk groeiend en creatief bedrijf dat opereert in de dynamische energie branche en altijd op zoek is naar versterking. Heb jij aan energie geen gebrek, een technische achtergrond en voldoende ideeën om het verschil te maken in de energietransitie?

Bekijk onze vacature

Dutch Energy Group, de duurzame energie partner

Dutch Energy Group biedt antwoorden op duurzaamheids- en energievraagstukken. Dutch Energy Group adviseert, ontwikkelt concepten,  realiseert en exploiteert projecten. Dutch Energy Group brengt mogelijkheden in kaart en berekent rendement, opslag, distributie en conversie van energie.

Onze expertise

Wij bieden (turn -key) oplossingen op het gebied van duurzame energie.

E - Design

E - Design

Of de vraag nu een zonnedak, zonneveld, zonnepark of drijvende oplossing betreft, Dutch Energy Group werkt met creatieve mensen die het gevraagde maatwerk kunnen leveren.

Opslag & Conversie

Opslag & Conversie

Door de snel groeiende hoeveelheid duurzaam opgewekte energie uit wind en zon neemt de behoefte aan flexibiliteit toe om aanbod en vraag in balans te houden.

Realisatie & Expoloitatie

Realisatie & Expoloitatie

De realisatie van een duurzame energievoorziening is vaak een groot en complex proces. Naast duurzaamheid spelen ook draagvlak en betrokkenheid een belangrijke rol.

Onze werkwijze

Dutch Energy Group bedenkt hoe flexibeler, slimmer en strategischer met energie omgegaan kan worden en hoe die energie beter en efficiënter benut moet worden.

Elke realisatie begint bij Dutch Energy Group met een sterk concept.

Concept

Realisatie

Ga voor een duurzame toekomst